Narbutas Round bureau met vast dressoir

€1.125,00 Excl. btw
€1.361,25 Incl. btw
Artikelnummer: DBK001 / DBK002
Levertijd: 4 weken

Narbutas Round bureau met een vast dressoir

De inrichting van kantoorwerkplekken verandert voortdurend en evolueert naar oplossingen waarmee werknemers hun werkplek kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften. Een perfecte werkplekomgeving zorgt voor een eenvoudige manier om nieuwe werkplekken toe te voegen, een groot aantal mogelijkheden voor werkplekplanning en een gewenste mate van privacy.

Wij introduceren ons nieuwe bureausysteem ROUND dat een win-win situatie belooft bij het organiseren van werkplekken in grote kantoren met open ruimte. Met het ROUND bureau met vast dressoir van Narbutas kunt u de kantoorruimte effectief benutten en gemakkelijk comfortabele werkplekken creëren die ofwel open kunnen zijn, ofwel meer privacy kunnen bieden, afhankelijk van de behoeften van uw team. Dit systeem biedt alles wat u nodig hebt om efficiënt ontworpen werkplekken te creëren die de productiviteit van uw werknemers verhogen en hen helpen hun doelen met succes na te streven.

Het werkblad is leverbaar in de maten: 140 x 80 cm en 160 x 80 cm. Maar doordat het dressoir de zelfde hoogte heeft als het bureau wordt uw werkruimte enorm vergroot. Standaard wordt dit bureau geleverd met een kabeldoorvoer in het blad en met openingen in het dressoir om al uw bekabeling netjes weg te werken. Het dressoir heeft een afmeting van 180 x 40 cm. Ook de kabelgoot wordt standaard meegeleverd.

Het dressoir kan zowel links als rechts van u worden geplaats. Optioneel kan het bureau worden uitgerust met een modesty panel wat in de zelfde kleur is als het bureaublad. 

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 180 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen