Narbutas Round bureaueiland

€730,00 Excl. btw
€883,30 Incl. btw
Artikelnummer: DAS168
Levertijd: 4 weken

Narbutas Round bureaueiland

Met veel genoegen introduceert Narbutas zijn nieuwste bureausysteem ROUND. Round belooft een win-win situatie voor zowel de werkgever als de werknemers bij het organiseren van werkplekken in grote open kantoorruimtes. Met het Round bureausysteem kunt u uw kantoorruimte effectief benutten en gemakkelijk comfortabele werkplekken creëren die zowel open kunnen zijn als meer privacy bieden, afhankelijk van de behoeften van uw team. Dit systeem biedt alles wat u nodig hebt om efficiënt ontworpen werkplekken te creëren die de productiviteit van uw werknemers verhogen en hen helpen hun doelen te bereiken.

De Round modulaire bureau-eilanden van Narbutas zijn een strak vorm gegeven. Door de metalen poten krijgt dit bureaueiland meteen een mooie ranke uitstraling. De poten zijn leverbaar in 4 kleuren, waardoor er voor elk interieur een passende oplossing kan worden geboden. Het blad is gemaakt van 25 mm dik melamine met een prachtige ABS rand afwerking. Op aanvraag is het blad ook leverbaar in een fluweelzachte zwarte HPL Fenix afwerking, waarop geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Werkelijk prachtig. De werkhoogte is 74 cm.

Optioneel zijn kabelgoten en kabeldoorvoeren te bestellen, evenals gestoffeerde en plexiglas privacy schermen. De privacyschermen hebben een hoogte van 37,5 cm en bieden daarom goede bescherming tegen ziekteoverdracht. Hier zijn ook andere mogelijkheden voor beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op. Ook voor de stofkeuze staat maar een beperkt aanbod op de site.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte:
Diepte: 164 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen