Artifort Tulip Midi fauteuil

€1.671,00 Excl. btw
€2.021,91 Incl. btw
Artikelnummer: Tulip Midi kruisvoet

Artifort Tulip Midi stoel

De Tulip Midi was lange tijd het ontbrekende lid van de Tulip-familie. De fauteuil werd ontworpen door Pierre Paulin in 1960 en completeert nu de Tulip-serie voor Artifort. Qua afmetingen is deze middelgrote fauteuil het perfecte evenwicht tussen de Little Tulip eetkamerstoel en de grote Tulip fauteuil.

De Tulip Midi, destijds bekend als 'F549,' heeft een kruisvoet of schijf voet. De onderstellen worden standaard gepoedercoat geleverd. De schijf kan ook worden geleverd in gepolijst aluminium, terwijl de kruisvoet kan worden geleverd in gepolijst RVS. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. De uitvoering met de schijfvoet heeft een draaibaar onderstel. De schijf is aan de onderzijde standaard voorzien van een vilten ring om krassen op de vloer tegen te gaan. De uitvoering met de kruisvoet is niet draaibaar. Deze stoel is uitermate geschikt als vergaderstoel, conferentiestoel, maar zeker ook als eetkamerstoel.

In de Tulip serie is ook een bar stool leverbaar met schijfvoet en ring om de voeten op te laten rusten.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Pierre Paulin | 1960 (Reintroduction 2016)

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 86 cm
Diepte: 72 cm
Hoogte: 79 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal: Bekleding Carmina - Main Line Flax
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen