Narbutas Twist&Sit kruk met houten poten

€490,00 Excl. btw
€592,90 Incl. btw
Artikelnummer: SDA800
Levertijd: 4 weken

Narbutas Twist&Sit houten kruk

De Twist&Sit krukken met houten poten van Narbutas vallen op door hun minimalistische en strakke lijnen en sterke visuele identiteit, gecreëerd door het Deense design duo Christina Strand en Niels Hvass. Deze houten kruk is gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor elk detail. Een kenmerkende eigenschap van het Twist&Sit -meubeldesign is een speciale manier om de vorm van een glimlach te creëren. Het komt voort uit een onderscheidende verbinding tussen de boven- en onderkant van de stoel.

Deze kruk heeft Essenhouten poten in 2 kleuren. De schaal kan worden bekleed in 2 verschillende kleuren en zelfs 2 verschillende soorten stof/leer.

De Twist&Sit lijn is leverbaar in meerdere modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

Onze ruime keuze aan TWIST&SIT meubels voldoet aan de behoeften van een groot aantal kantooromgevingen. Onze familie van loungemeubels bestaat uit loungestoelen, fauteuils, bezoekers- en conferentiestoelen en hoge stoelen. TWIST&SIT loungemeubels zijn zeer veelzijdig en passen niet alleen in gebruikelijke kantoorruimten maar ook in bijzondere directieruimten. Het geeft een speciaal tintje aan zowel formele als informele vergaderruimten, ontspanningsplekken of creatieve ruimten. Mix en match verschillende TWIST&SIT-modellen om een gewenste visuele impact te creëren, of u nu een levendige, scherpe of speelse sfeer wilt overbrengen of juist een subtiele en rustige.

Bel ons voor info of voor een afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Christina Strand and Niels Hvass | 2019

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 51 cm
Diepte: 51 cm
Hoogte: 84,5 cm - 94,5 cm
Zithoogte: 63,5 cm - 73,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen