Emeco

In 1944, stichtte Wilton Carlyle Dinges de Electric Machine and Equipment Company (Emeco) in Hanover Pennsylvania USA gebruik makend van de vaardigheden van de plaatselijke ambachtsmannen. Tijdens WO II gaf de Amerikaanse regering hem een grote opdracht: stoelen maken die water, zoute lucht en matrozen konden weerstaan. Maak stoelen lichtgewicht en maakt ze sterk, bouw ze voor een mensenleven. Ons doel nu: Maak recycling overbodig en maak dingen die blijvend zijn.

Standaard hebben wij niet alle modellen en uitvoeringen van Emeco op de site staan. Wij leveren dit echter wel allemaal. Vindt u op de site niet wat u zoekt? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in en we helpen u direct!

Bij dit merk hoort dan ook een perfecte service. Die bieden wij u standaard aan. Niet alleen bij Fantoni, maar bij alles wat u bij ons besteld. Service van de wieg tot het graf. Als wij vertrekken zijn de dozen weg, is het chroom gepoetst en hoeft u enkel nog uw bureaustoel aan te schuiven om aan de slag te kunnen.