Functionals

"VAKMANSCHAP ZIT IN ONS DNA, Verwacht het onconventionele"

Functionals biedt een collectie meubels en huishoudelijke artikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar onderscheidende perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail.

We zijn net zo gedetailleerd gedreven als het gaat om het produceren, verpakken en leveren van onze producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus ze zijn goed gemaakt. Componenten worden gemaakt in kleine, maar zeer gespecialiseerde fabrieken in Europa en Azië, en veel worden met de hand afgewerkt. We doen veel van de montage en alle scheepvaart in onze fabriek en showroom in Goirle.

We lanceerden Functionals als een webshop in 2009, met de Bonsai-kandelaar en de Swivel Floor-lamp. Onze collectie is uitgebreid met tafels, stoelen, lampen, servies en accessoires. We zijn ook buiten internet uitgebreid tot winkels in heel Europa en daarbuiten. Of u nu online een product van Functionals bestelt of er een in een winkel koopt, wij hopen uw verwachtingen te overtreffen.

Omdat de Functionals collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.