Bralco Nuvola bureau hoogte verstelbaar

€1.012,00 Excl. btw
€1.224,52 Incl. btw
Artikelnummer: NE.1408.01 / A.1408.01
Levertijd: 3 weken

Bralco Nuvola elektrisch bureau

Het elektrisch verstelbare Nuvola design bureau van Bralco biedt u prachtig Italiaans design. De Nuvola lijn bestaat uit bureaus met prachtige ronde poten. Ook de bladen zijn te leveren in rechte hoeken of afgeronde hoeken. Dit maakt het bureau net wat organiser. Het blad is leverbaar in 8 kleuren, waarbij optioneel kan worden gekozen om de rand een afwijkende kleur te geven. Maakt het net wat persoonlijker. Het frame is ook leverbaar in 8 moderne kleuren. U kunt zo een prachtige combinatie van kleuren maken die zeker bij uw interieur passen.

De werkhoogte van dit design bureau gaat van 65 cm tot 130 cm. Dit maakt dit bureau zeer geschikt om staand aan te werken. De werkbladen zijn leverbaar in maten van: 140, 160, 180 of 200 cm breed en 80 cm diep.

Additioneel zijn allerlei oplossingen te bestellen voor kabelmanagement. Simpele kabeldoorvoeren, om uw kabels van uw bureau netjes onder het bureaublad weg te werken. Of een mediabox, waar alle aansluitingen overzichtelijk op het bureaublad zijn gemonteerd, uiteraard netjes weggewerk onder een aluminium klepje. Als laatste de kabelmand, die onder het bureaublad wordt gemonteerd, voor het netjes wegwerken van verdeelstekkers en eventuele routers. Zo ziet het er ook onder het bureau er netjes en overzichtelijk uit en heeft u geen draden "spaghetti".

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte

Design: R&D Bralco | 2024

Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 65 - 130 cm
Gewicht: 61 kg tot 67 kg
Materiaal: Melamine blad, stalen poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen