MDD OGI Drive bureau elektrisch in hoogte verstelbaar

€862,00 Excl. btw
€1.043,02 Incl. btw
Artikelnummer: BOD66
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI Drive elektrisch verstelbare bureaus

OGI Drive van MDD is een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau die het eenvoudig mogelijk maakt om flexibele sta en zit posities te creëren voor een optimale ergonomische houding. De hoogteregelaar bevindt zich onder het bureaublad, en verandert eenvoudig de hoogte van het werkblad al naar gelang u wenst. U kunt de werkhoogte traploos elektrisch verstellen van 65cm naar 130cm. Optioneel is het mogelijk om een mediabox in uw bureau te laten inbrengen en kabelgoten bij te bestellen. De mediabox bestaat uit 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C. Dit bureau is ergonomisch een topper!

Nieuw is dat het blad nu ook leverbaar is in het mat zwart fluweelzachte en vlekvrije Fenix. Een lust om aan te werken.

Door de hoogte te veranderen tijdens lange werkdagen verhoogt u ook nog eens de productiviteit. Deze dynamische werkplek voorkomt lichaamsklachten door te lang zitten en is goed voor uw gezondheid. Door de Drive akoestische panelen er bij te bestellen creëert u een bepaalde mate van privacy. Er zijn twee type akoestische panelen die perfect horizontaal en verticaal passen bij het werkblad. Deze panelen treft u onder dit product bij de gerelateerde producten. Hierdoor worden de Drive zit-sta bureaus perfect geschikt om aan te flexwerken. Optioneel zijn (akoestische) privacyschermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal.

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Drive bureau's.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Zbigniew Kostrzewa
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm, 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 65 - 130 cm
Gewicht: 42 kg, 45,5 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen