MDD OGI Drive bureau in hoogte verstelbaar

€655,00 Excl. btw
€792,55 Incl. btw
Artikelnummer: BOC04
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ogi Drive hoogte verstelbare bureaus

OGI Drive van MDD is een in hoogte verstelbaar bureau door middel van een zwengel die het eenvoudig mogelijk maakt om flexibele sta en zit posities te creëren voor een optimale ergonomische houding. De hoogteregelaar bevindt zich onder het bureaublad, en verandert eenvoudig de hoogte van het werkblad al naar gelang u wenst.

Door de hoogte te veranderen tijdens lange werkdagen verhoogt u ook nog eens de productiviteit. Deze dynamische werkplek voorkomt lichaamsklachten door te lang zitten en is goed voor uw gezondheid. Door de Drive akoestische panelen er bij te bestellen creëert u een bepaalde mate van privacy. Er zijn twee type akoestische panelen die perfect horizontaal en verticaal passen bij het werkblad. Deze panelen treft u onder dit product bij de gerelateerde producten. Hierdoor worden de Drive bureaus perfect geschikt om aan te flexwerken. De individuele werkbladen zijn 80 cm diep en 140 tot 200 cm lang. De werkhoogte is in te stellen tussen de 65 cm en de 100 cm. Optioneel zijn kabel management items bij te bestellen, zoals kabelgoten en kabeldoorvoeren.

Nieuw is dat het blad nu ook leverbaar is in het mat zwart fluweelzachte en vlekvrije Fenix. Een lust om aan te werken.

Optioneel is het bureau uit te rusten met een mediabox. De bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Drive zit-sta bureaus.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Zbigniew Kostrzewa
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 65 cm - 100 cm
Gewicht: kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie: Hoogte instelling middels zwengel
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen