MDD OGI One hoogte instelbaar bureau elektrisch

€515,00 Excl. btw
€623,15 Incl. btw
Artikelnummer: BOD100
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI One hoogte instelbaar bureau

Het ergonomische OGI One-bureau van MDD is een oplossing die is ontworpen voor kleinere kantoorruimtes, thuiskantooromgevingen en vergaderruimtes waar het als lessenaar kan worden gebruikt. De elektrische hoogteverstelling maakt het mogelijk om de hoogte van het werkblad individueel in te stellen, wat een soepele overgang van zit- naar staande positie mogelijk maakt. Het compacte formaat en minimalisme van het ontwerp creëren opstellingsmogelijkheden in verschillende kantoor- en vergaderruimtes. Door het standaard aanwezige anti-collision systeem hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iets kapot gaat als u het bureau naar boven of naar beneden beweegt. Zodra het bureau iets raakt zal de motor stil vallen. Een mooie veiligheid, zeker met kinderen in de buurt.

Het blad is 100 x 60 cm en het zit-sta bureau heeft een werkhoogte van 63 tot 133 cm. Het bureau is leverbaar met verstelbare pootjes of met wieltjes.

  • elektrische hoogteverstelling in het bereik van 650-1300 mm;
  • een van de stilste motoren op de markt, slechts 48 dB;
  • kleine afmetingen en eenvoudige indeling;
  • eenvoudige en traploze hoogteverstelling;
  • optioneel instellingsgeheugen;
  • anti-collision systeem;
  • ontworpen voor kantoren, thuiskantoorruimtes en vergaderruimtes

Klik HIER voor de folder van de complete OGI lijn.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 100 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 63 cm - 133 cm
Gewicht: 24 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen