Matting StandUp Desk zit-sta bureau

€805,00 Excl. btw
€974,05 Incl. btw
Artikelnummer: 385142 / 385143 + frame
Levertijd: 15 werkdagen

Matting StandUp Desk zit-sta bureau

De Matting StandUp DESK is ontworpen voor een veelzijdige werkplek. Het is een kleine en eenvoudig te plaatsen in hoogte verstelbare tafel in een tijdloos Scandinavisch design. En dat alles zonder de eisen van een elektrische aansluiting, waardoor je de vrijheid hebt om te werken waar je wilt. Gemaakt in Zweden van duurzaam materiaal, ontworpen door Dan Ihreborn. Sta op en werk, je zult je beter voelen, meer energie hebben en creatiever zijn.

Een handmatig in hoogte verstelbaar bureau in een handig formaat waardoor het heel gemakkelijk te plaatsen is. Je hoeft geen rekening te houden met stopcontacten en er liggen geen kabels op de vloer. Het bureau is geschikt voor zowel thuiskantoren als conventionele werkplekken. Je brengt het bureau omhoog en omlaag met een gasveer die wordt bediend met een hendel aan de zijkant. De laagste hoogte is 75 cm, de hoogste hoogte is 119 cm.

Het Matting StandUp Desk zit-sta bureau is een perfecte oplossing als thuiswerk oplossing of tijdelijke omstandigheden en garandeert het gebruikscomfort dankzij de zit-sta-functie.

Een ander groot voordeel van deze oplossing dat het zit-sta bureau bijna volledig gemonteerd wordt geleverd. U hooft alleen het blad aan het frame te schroeven en klaar bent u.

Het blad wordt geleverd in de kleuren: zwart, wit en grijs. Voor de hoeken van het blad kunt u kiezen of u rechte hoeken aan het blad wenst of mooie afgeronde. Bij meerdere aantallen is het mogelijk om het blad in andere kleuren geleverd te krijgen. Bel ons om de mogelijkheden te bepreken.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Dan Ihreborn

Breedte: 120 cm - 140 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 75 cm - 119 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen