Matting

Matting's concept en missie
"Matting biedt oplossingen die gezonde werkplekken en toegankelijke omgevingen creëren. Het doel van Matting is om voorop te lopen op deze gebieden. Het is belangrijk om digitale oplossingen te leveren. Digitale oplossingen stellen ons in staat om gegevens van verbonden objecten, mensen en plaatsen te visualiseren, zodat zij betere beslissingen kunnen nemen met betrekking tot hun gezondheid, welzijn en toegankelijkheid. Gezonde werkplekken en toegankelijke omgevingen leiden op hun beurt tot een lager ziekteverzuim, betere samenwerking, hogere kwaliteit van leven en meer effectiviteit."

Matting Interior bedient zowel werknemers als personeelsverantwoordelijken. Wij werken vanuit ons concept "Feel good at work" en onze merken zijn StandUp, LightUp en Jobmate.

Matting AB is opgericht in 1970 en is een van de grootste leveranciers in Scandinavië van matten voor winkels, kantoren, openbare ruimtes en de industrie. Matting ontwikkelt ook concepten zoals "ActiveS School" en "Feel good at work". Onze kernwoorden zijn gezondheid en functie. Matting biedt oplossingen die gezonde werkplekken en toegankelijke omgevingen creëren. Op deze gebieden wil Matting voorop lopen. Het is belangrijk om digitale oplossingen te leveren. Digitale oplossingen stellen ons in staat om gegevens van verbonden objecten, mensen en plaatsen te visualiseren, zodat zij betere beslissingen kunnen nemen met betrekking tot hun gezondheid, welzijn en toegankelijkheid. Gezonde werkplekken en toegankelijke omgevingen leiden op hun beurt tot minder ziekteverzuim, betere samenwerking, hogere levenskwaliteit en meer effectiviteit.