Matting StandUp Blossom zit-sta bureau

€650,00 Excl. btw
€786,50 Incl. btw
Artikelnummer: 385113 + frame
Levertijd: 15 werkdagen

Matting StandUp Blossom zit-sta bureau

Het BLOSSOM zit-sta bureau van het Zweedse designhuis Matting maakt deel uit van onze in hoogte verstelbare StandUp bureauserie zonder elektriciteit. Het bureau wordt eenvoudig, snel en geruisloos omhoog en omlaag gebracht met een gasveer via de hendel aan de zijkant en is ontworpen om in verschillende formaties op te bloeien. Het blad kan in twee verschillende richtingen worden gedraaid om groepstafels, projectruimtes en verschillende formaties te creëren die aan de ruimte worden aangepast en naar behoefte kunnen worden verplaatst. BLOSSOM is een flexibel bureau, hetzelfde bureau kan zowel worden gebruikt als een enkel bureau of om een groep te vormen. Het bureau is geschikt voor de werkplek, vergaderruimtes, thuis of in het klaslokaal.

Het bureau is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, zonder snoeren of milieubelastende batterijen.

Een handmatig in hoogte verstelbaar bureau in een handig formaat waardoor het heel gemakkelijk te plaatsen is. Je hoeft geen rekening te houden met stopcontacten en er liggen geen kabels op de vloer. Het bureau is geschikt voor zowel thuiskantoren als conventionele werkplekken. Je brengt het bureau omhoog en omlaag met een gasveer die wordt bediend met een hendel aan de zijkant. De laagste hoogte is 75 cm, de hoogste hoogte is 119 cm.

Het Matting StandUp Desk zit-sta bureau is een perfecte oplossing als thuiswerk oplossing of tijdelijke omstandigheden en garandeert het gebruikscomfort dankzij de zit-sta-functie.

Een ander groot voordeel van deze oplossing dat het zit-sta bureau bijna volledig gemonteerd wordt geleverd. U hooft alleen het blad aan het frame te schroeven en klaar bent u.

Het blad wordt geleverd in de kleuren: zwart, wit en grijs. Bij meerdere aantallen is het mogelijk om het blad in andere kleuren geleverd te krijgen. Bel ons om de mogelijkheden te bepreken.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Dan Ihreborn

Breedte: 88 cm
Diepte: 61 cm
Hoogte: 75 cm - 119 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen