Artisan Eny houten bureau

€2.426,00 Excl. btw
€2.935,46 Incl. btw

Artisan Eny design bureau

Het Eny houten bureau van Artisan is een ontwerp van Arteco en maakt deel uit van de Eny collectie. Het bureau is een duidelijk Arteco design, doordat de passie voor vakmanschap, innovatie en minimalisme duidelijk naar voren komen in de vormgeving. Het massief houten bureau heeft een ladeblok met drie lades waaraan een bureaublad is bevestigd en overvloeit in een frame ter ondersteuning. Door deze constructie geeft het compacte design een gevoel van luxe, duurzaamheid en stevigheid. Bovendien zorgt het hout voor een warme en tijdloze uitstraling waardoor het bureau in elke ruimte zijn plek weten te vinden.

Deze schitterende werktafel van Artisan is een pronkstuk in uw werkkamer. Het Eny houten bureau is gemaakt van massief hout. Hierin heeft u de keuze uit maar liefst 7 soorten hout. Dit design bureau is standaard leverbaar in 3 verschillende maten, waarbij de diepte van het werkblad 65 cm is. De werkhoogte van het bureau is 76 cm. Bel voor afwijkende maten of een andere houtsoort naar ons informatie nummer.

Bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak of informatie op: tel. 088 - 638 23 57

Design: Artisan

Over het merk: De fabriek Artisan is voortgekomen uit de traditionele houtwerkplaats Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring met houtbewerking in zich heeft opgenomen. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubelen van massief hout, en deze nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt. We deden onze eerste ervaringen op door meubels te produceren voor Nederlandse en Britse ontwerpers, en we begonnen onze eigen eerste collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers in 2007. Sindsdien is ons doel om de filosofie die ons leidt bij elke collectie, elk stuk hout, met de visie van elke ontwerper en ijverige ambachtelijke aanraking te bevestigen.

Breedte: 120 cm - 140 cm - 160 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief hout
Aanvullende informatie: Ruimte tussen laden en vloer is 62 cm
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen