Artifort Libel fauteuil

€1.222,00 Excl. btw
€1.478,62 Incl. btw
Artikelnummer: Libel

Artifort Libel design stoel

Libel is een sierlijke, sculpturale en uitnodigende fauteuil van ontwerper René Holten. Holten: “Een goed ontwerp moet een eigenheid hebben die mensen aantrekt.” Kenmerkend is de speelse belijning gecombineerd met een vrolijk gekleurde stof. Libel is een eyecatcher in ontmoetingsruimtes en kantoren, hotels en restaurants, maar ook zeker in huis.

De Artifort Libel stoel is een comfortabel zitelement dat zowel losstaand als gekoppeld kan worden toegepast. Inventief. Met een metalen koppeling en een scharnier kun je binnen- en buitenbochten in de rij maken. Tussen de zitelementen zijn optioneel ook tafeltjes en armleuningen te plaatsen. Het onderstel is er in heel veel kleuren. Het metalen onderstel wordt afgewerkt in een standaard Artifort poedercoat kleur, waarbij u kunt kiezen tussen een matte of glanzende afwerking. Optioneel is het frame ook in een verchroomde versie leverbaar. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. Het frame is voorzien van zwarte kunststof vloerdoppen. Deze stoel is uitermate geschikt als bezoekersstoel in uw ontvangstruimte, maar zeker ook als design stoel voor thuis.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: René Holten | 2000

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 76 cm
Diepte: 69 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte: 38 cm
Gewicht: 15 kg
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen