Softline Java lounge fauteuil

€698,00 Excl. btw
€844,58 Incl. btw
Artikelnummer: 2-437
Levertijd: 5 weken

Softline Java lounge stoel

De Java lounge fauteuil van het Deense Softline is een prachtige nieuwe fauteuil uit 2016! Java's zitting en rugleuning, die elkaar spiegelen, zijn zacht en uitnodigend ondanks het rigoureuze ontwerp van de stoel. Het lichte en delicate metalen frame geeft deze ruime stoel een heerlijk gevoel van evenwicht. Het kan gebruikt worden in zowel de particuliere en openbare ruimten, en vanwege het frame details op de rug en het geïntegreerde ontwerp van de rugleuning en zitting, is het zeer geschikt om overal in de kamer te plaatsen.

De Java fauteuil is een mooie aanvulling van het interieur van uw lobby of ontvangstruimte. Met de Java stoel heeft u niet veel meer nodig. Verkrijgbaar met vier kleuren onderstel. De bekleding is eenvoudig te verwijderen, zodat deze makkelijk te reinigen of vervangen is voor een andere kleur of stof.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor de mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: busk+hertzog | 2016

Breedte: 80 cm
Diepte: 78 cm
Hoogte: 67 cm
Zithoogte: 33/39 cm
Gewicht:
Materiaal: Stalen onderstel, schuimstof vulling, bekleding vilt (80% wol, 20% polyamide)
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen