Bralco Loopy bureau

€586,00 Excl. btw
€709,06 Incl. btw
Artikelnummer: LK.1608.00
Levertijd: 2 weken

Bralco Loopy design bureau

Het Loopy design bureau van Bralco biedt u prachtig Italiaans design voor een scherpe prijs. Het Loopy bureau is leverbaar met 10 verschillende kleuren Melamine bladen en 5 kleuren poten, waaronder glanzend verchroomd. De werkbladen hebben een dikte van 18 mm. De Loopy lijn is zo gebouwd dat het eenvoudig is uit te breiden met aanbouwtafels , om zo prachtige ruime werkopstellingen te krijgen. De werkhoogte is 74 cm. Optioneel is de draadloze oplader voor uw telefoon bij te bestellen.

Optioneel zijn allerlei mogelijkheden bij te bestellen voor kabelmanagement. Simpele kabeldoorvoeren, om uw kabels van uw bureau netjes onder het bureaublad weg te werken. Of een mediabox, waar alle aansluitingen overzichtelijk op het bureaublad zijn gemonteerd, uiteraard netjes weggewerk onder een aluminium klep. Als laatste natuurlijk de kabelmand onder het bureaublad, voor het netjes wegwerken van verdeelstekkers en eventuele routers. Zo ziet het er ook onder het bureau er netjes en overzichtelijk uit en heeft u geen draden "spaghetti".

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Design: Perin & Topan 
Folder:

 
 
 
 
 
 
Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: 160 cm - 180 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm - 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen