Narbutas Plana management bureau

€1.236,00 Excl. btw
€1.495,56 Incl. btw
Artikelnummer: BPA180 / BPA181
Levertijd: 4 weken

Narbutas Plana design bureau

Narbutas Plana management bureau. Het Italiaanse design van dit bureau is gebaseerd op de harmonie van rechte en gebogen lijnen. De elegante driedelige gebogen stalen poten zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie en zijn het ultieme onderscheidende kenmerk van het systeem. De tafels worden geleverd met een zacht-sluitende kabeldoorvoer, prachtig omlijst in metaal met een doos voor het beheer van de bedrading. In deze doos is optioneel een stroomvoorziening te bestellen. Deze bestaat uit 2 x 230V stopcontacten en één USB oplaad aansluiting.

Deze bureaus zijn leverbaar met de kabeldoorvoer links of rechts. Het bureau is 180 of 220 breed en 90 cm diep. De werkhoogte is 75 cm. Het blad is leverbaar in 9 kleuren melamine en 3 kleuren echt hout fineer. Het metalen frame is leverbaar in 5 kleuren metaal en in een prachtige verchroomde uitvoering. De rand van de kabeldoorvoer is dan de zelfde kleur als het frame. Optioneel is elektrificatie in de kabeldoorvoer leverbaar. Deze heeft 2 230V aansluitingen en een USB aansluiting. Optioneel is een modesty panel leverbaar wat inkijk onder het bureau sterk verminder Afwijkende maten blad zijn op aanvraag ook te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

In de Plana management bureau lijn zijn ook vergadertafels leverbaar, evenals een bureau met een vast ladeblok. Deze treft u aan onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Plana lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Roberto Lucci and Paolo Pampanoni

NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 180 cm - 220 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen