Narbutas Plana bureau met vast ladeblok

€2.144,00 Excl. btw
€2.594,24 Incl. btw
Artikelnummer: BPA200/P - BPA201/P
Levertijd: 4 weken

Narbutas Plana management bureau met met vast ladeblok

Narbutas Plana management bureau. Het Italiaanse design van dit bureau is gebaseerd op de harmonie van rechte en gebogen lijnen. De elegante driedelige gebogen stalen poten zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie en zijn het ultieme onderscheidende kenmerk van het systeem. De tafels worden geleverd met een zacht-sluitende kabeldoorvoer, prachtig omlijst in metaal met een doos voor het beheer van de bedrading. In deze doos is optioneel een stroomvoorziening te bestellen. Deze bestaat uit 2 x 230V stopcontacten en één USB oplaad aansluiting.

Deze bureaus zijn leverbaar met het ladeblok links of rechts. De totale afmetingen van dit bureau zijn 204 cm of 244 cm breed en 150 cm diep. De werkhoogte is 75 cm, de bureaubladen zijn 180 cm of 220 cm breed en 90 cm diep.

Het blad is leverbaar in 9 kleuren melamine en 3 kleuren echt hout fineer. Het metalen frame is leverbaar in 5 kleuren metaal en in een prachtige verchroomde uitvoering. Standaard wordt het bureau uitgerust me een kabeldoorvoer. De rand van de kabeldoorvoer is dan de zelfde kleur als het frame. Het vaste ladeblok is ook in afwijkende kleur te bestellen van het blad.

Let op: Het fineer ladeblok is alleen te bestellen in combinatie met een fineer blad!

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Plana lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 204 cm - 244 cm
Diepte: 150 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen