+Halle

+Halle:

"Wij vinden dat meubels een duidelijk doel moeten hebben. Deze overtuiging vormt de basis voor al ons werk terwijl we doorgaan met het verkennen en bevorderen van door gedrag geleide openbare ruimtes. Meubelfabrikanten houden vaak vast aan hun traditionele manieren en missen essentiële alternatieve routes die de status-quo van de industrie uitdagen. +Halle is een merk dat een nieuwe dappere generatie fabrikanten vertegenwoordigt. In plaats van meubels te produceren die passief bestaan, geloven we dat meubels een zinvolle factor kunnen zijn voor positieve verandering."

Alle producten van +Halle zijn gemaakt volgens de hoogste Deense milieunormen. Het hout wordt met respect voor het land verbouwd. +Halle is een FSC®-gecertificeerd bedrijf (FSC®—C163859). De Forest Stewardship Council® (FSC) heeft tot doel ervoor te zorgen dat bossen op een duurzame, milieu verantwoorde manier worden beheerd, waarbij de natuurlijke omgeving behouden blijft en tegelijkertijd de lokale gemeenschap wordt ondersteund — Kijk voor onze FSC®-gecertificeerde producten. De metalen onderdelen zijn vervaardigd uit 99% recyclebaar staal. Alle schuim en stof zijn ontwikkeld en getest volgens de Scandinavische normen. Onze fabrieken zijn ook erg trots op het volgen van de Deense wet op de werkomgeving, waardoor alle ambachtslieden te allen tijde gelukkig en veilig zijn.

Omdat de +Halle collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.