+Halle Sui stoel met werkblad

€4.521,00 Excl. btw
€5.470,41 Incl. btw
Artikelnummer: SUI
Levertijd: 5 weken

+Halle Picnic ronde bank met tafel

Voor de Sui stoel met tafel van +Halle, heeft de in Londen gevestigde studio Raw Edges gekeken naar de dynamische aard van werken in de openbare ruimte. De uitnodigende fauteuil is verlevendigd met een draaibaar en omarmend houten oppervlak, en creëert een intrigerende niche met zijn hybride, multifunctionele gebruik. Wanneer u zit, roept elk aspect van het object vrije beweging op, met geraffineerde en toch royale hoeken, die een brede welkom en toch besloten sfeer creëren. Sui typeert elegantie in een zetel gemaakt om u heen en verbetert elke ruimte met het perfecte comfort van productiviteit onderweg.

Sui is minimaal en individueel op een warme, gemoedelijke manier. Vriendelijke details openen en voegen verfijning toe, en brengen leven in de combinatie van stevige metalen poten, een draaibare stoffen zitting en een voelbaar eikenhouten oppervlak. Optioneel wordt een stopcontact aan de zijkant aangeboden.

Voor de moderne stadsbewoner betekent productief zijn niet noodzakelijk dat je aan je gebruikelijke bureau zit. Maar werken in loungeruimtes zonder werkplek is een recept voor een veelvoorkomende worsteling. Voor de Londense ontwerpstudio Raw Edges - bekend om zijn speels en dynamisch openbaar meubilair - is de truc een uitnodigende bureaustoel die de productiviteit bevordert en tegelijk elegantie gebruikt om een autonome zitplek te creëren.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Standaard wordt dit model geleverd met een zwart of groen frame. De kleur van het eikenhouten blad is helzelfde als de kleur van het stalen frame. Tegen een beperkte meerprijs is het frame leverbaar in alle andere standaard RAL kleuren.

Omdat de stoel in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar is hebben wij een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten.

Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden en kleuren/stoffen van deze bank op 088 - 638 23 57.

Design: Raw Edges | 2022

Over het merk: Alle +Halle producten zijn gemaakt volgens de hoogste Deense milieunormen. Het hout wordt gekweekt met respect voor het land, en de metalen onderdelen zijn gemaakt van 99% recyclebaar staal. Alle schuim en stof zijn ontwikkeld en getest met naleving van Scandinavische normen. Onze fabrieken zijn ook trots op het volgen van de Deense werkomgevingwet, zodat alle ambachtslieden te allen tijde gelukkig en veilig zijn.

Breedte: 128 cm
Diepte: 97,5 cm
Hoogte: 77 cm
Zithoogte: 43,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen