Lande Rondo Uno akoestische werkplek

€3.755,00 Excl. btw
€4.543,55 Incl. btw

Lande Rondo Uno stilte werkplek

Aan het akoestisch bureau Rondo Uno van Lande is het prettig geconcentreerd werken. Het afgeschermde bureau nodigt uit om in alle rust in te werken. Met Rondo Uno zorg je voor een geluidswerende afscherming in een open ruimte. Ideaal in een open kantoorruimte. De Rondo Uno is te koppelen met andere Rondo’s. Creëer hiermee een slinger van een aantal geschakelde akoestische werkruimtes in een open kantoor ruimte. Deze akoestische werkplekken zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en drie verschillende hoogtes. Zie de specificaties.

De kleine Uno is standaard voorzien van een MDF hoekwerkblad van 61cm diep. De grote Uno is standaard voorzien van een MDF werkblad van 85cm diep. Optioneel is dit blad te leveren in een eikenhouten uitvoering.

Als optie kan er een elektrificatiebalk in massief eiken worden geleverd met één of twee aansluiting. U kunt hier kiezen voor een 230V stopcontact of een USB oplader met HDMI aansluiting.

Alle Rondo modellen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en verplaatsen. Wanden zijn lichtgewicht. Bestaande elementen kunt u op een later moment hergebruiken om weer andere opstellingen te bouwen, maximale flexibiliteit.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. Klik HIER voor alle mogelijke stoffen. En klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley | 2013

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 123 cm - 158 cm
Diepte: 123 cm - 158 cm
Hoogte: 110 cm - 144 cm - 165 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Koppelbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen