Lande Rondo Lavoro akoestische werkplek

€3.499,00 Excl. btw
€4.233,79 Incl. btw
Artikelnummer: Lavoro 1

Lande Rondo Lavoro werkplek

Aan het akoestisch bureau Rondo Lavoro van Lande is het prettig geconcentreerd werken. Het afgeschermde bureau nodigt uit tot samenwerken, maar kan prima solo gebruikt worden. Met Rondo Lavoro zorg je voor een geluidswerende afscherming in een open ruimte. Ideaal in een open kantoorruimte. De Rondo Lavoro is te koppelen met andere Rondo’s. Creëer een slinger van een aantal geschakelde akoestische werkruimtes in een open kantoor ruimte. Deze akoestische werkplekken zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtes en drie verschillende hoogtes. Zie de specificaties.

De Rondo lijn van Lande is een handig zoneringsysteem voor uw werkplekken. Concentreren, samenwerken, overleggen, wachten,  telefoneren zowel zittend als staand. De Rondo lijn heeft bijzonder goede akoestische eigenschappen, is comfortabel, flexibel, lichtgewicht en later eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Keuze uit een eindeloze reeks stoffen en hoogwaardige 25mm MDF met laminaat B werkbladen en ABS randafwerking of 25mm massief eiken met olieafwerking.

Alle Rondo modellen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en verplaatsen. Wanden zijn lichtgewicht. Bestaande elementen kunt u op een later moment hergebruiken om weer andere opstellingen te bouwen, maximale flexibiliteit.

Optioneel is elektrificatie te bestellen. Deze bestaat uit één 230V stopcontact, één HDMI aansluiting en één USB lader.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. Klik HIER voor alle mogelijke stoffen. En klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley | 

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 123 cm - 157 cm - 178 cm - 246 cm
Diepte: 93 cm
Hoogte: 110 cm - 144 cm - 165 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen