Ondarreta Bob tafel

€788,00 Excl. btw
€953,48 Incl. btw

Ondarreta Bob tafel

De Bob tafel van Ondarreta, met een ontwerp dat perfect past in elke ruimte dankzij de verschillende werk hoogtes en materialen. Geïnspireerd door de rust van de natuur en de ziel van het noorden om aangename, rustige ruimtes te creëren, subtiel en toch eigentijds.

De Bob tafel van Ondarreta is een mooie tafel van beuken hout met gelamineerd blad. De Bob tafel is leverbaar in een keur aan kleuren. Het frame is leverbaar in 12 kleuren, terwijl het blad leverbaar is in maar liefst 12 kleuren laminaat! De hoogte van de tafel is 75 cm. Door zijn verscheidenheid aan maten en samenstelling is deze design tafel prima geschikt voor de horeca. Maar ook als kantinetafel bij u in het bedrijf, of gewoon lekker thuis als keukentafel. Optioneel is de tafel ook leverbaar met een Fenix blad. Het heerlijke zachte materiaal wat niet vlekt. Bel ons voor de Fenix prijzen. Kortom een tafel die breed inzetbaar is. De optionele powerunit heeft 3 x 230V, 2 x USB oplader, 1 x RJ46 en 1 x HDMI aansluiting.

De Ondarreta Bob tafel is er in nog veel meer maten en vormen, zoals rond. Wij hebben er voor gekozen om slechts een selectie van de mogelijkheden op de site te zetten. Uiteraard kunnen we wel alle modellen leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: NADIA ARRATIBEL

Breedte: 90 cm - 120 cm
Diepte: 100 cm - 200 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Beuken hout met laminaat blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen