Extremis Virus ronde tafel met stoelen

€1.635,00 Excl. btw
€1.978,35 Incl. btw
Artikelnummer: Virus 3-zit

Extremis Virus tafel met stoelen

De Virus tafel met vaste stoelen van Extremis brengt zelfs de meest steriele plaatsen tot leven. Wanneer je er van bovenaf naar kijkt, zie je de ronde vorm met armen in verschillende formaten. Het compacte ontwerp is een oplossing voor kleinere leefruimtes waardoor het perfect past op een balkon, in een stadstuin of in ontspanningsruimtes in kantoren of scholen. De Virus-picknicktafel past op elke plek.

Het speelse karakter van de Virus-collectie komt pas echt tot leven wanneer je verschillende formaten en kleuren combineert: een kleurrijke, speelse opstelling die past binnen elke setting. Heb je ook graag wat schaduw? Dan is de combinatie met onze Acacia-parasol helemaal perfect.

De Virus is de ideale picknicktafel voor een diepgaande brainstormsessie met je team. Deze tafel heeft al fantastische ideeën opgeleverd. Een double date? Verzamel je gezelschap rond een compacte Virus-tafel voor een gezellige babbel. Geen vijfde wiel aan de wagen meer. Een gezelschap bestaat niet altijd uit een even aantal mensen, dus die extra vriend is meer dan welkom.

Het tafelblad heeft een doorsnede van 160, 170 of 180 cm. De werkhoogte is 74 cm. Deze tafel is stapelbaar tot en met 3 stuks. Optioneel zijn tevens kussens te bestellen.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Dirk Wynants

Breedte: Zie tekening bij afbeeldingen
Diepte: Zie tekening bij afbeeldingen
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen