MDD OGI-A design vergadertafel

€585,00 Excl. btw
€707,85 Incl. btw
Artikelnummer: PLF12P
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-A meetingtafel

De OGI-A vergadertafels van MDD zijn handige vergadertafels. In deze uitvoering is de tafel leverbaar in een lengte van 200 cm en van 240 cm. De tafel heeft iets schuin staande poten wat extra stevigheid oplevert. Het blad heeft een dikte van 28 mm. De tafel is geschikt om met 6 personen aan te werken.

Een mooie en praktische vergadertafel doet veel met uw vergaderruimte, het creëert een luxe uitstraling, zorgt voor een zakelijke en productieve werkomgeving en vormt u een ideale onderhandelbasis van uw vergaderruimte. Daarom is het belangrijk de juiste vergadertafel te selecteren die het beste past bij de sfeer die u wilt uitstralen.

De MDD OGI-A vergadertafel is leverbaar in 13 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 4 kleuren poot. Het duurzaam gemaakte blad van krasvast melamine heeft een dikte van 28 mm en is anti-spiegelend. Optioneel zijn kabel voorzieningen toe te voegen, zoals een kabeldoorvoer of mediabox met 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C aansluiting. En zeker de kabelgoot voor het netjes wegwerken van alle losse kabels onder het blad. In de MDD OGI lijn zijn ook bijpassende kasten en bureaus beschikbaar. Mooi in exact de zelfde, of juist in een contrasterende kleuren combinatie. 

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200 cm - 240 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 43 kg - 50 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal, RVS disck
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen