MDD OGI Drive handmatig verstelbaar bureau-eiland 2-pers

€1.275,00 Excl. btw
€1.542,75 Incl. btw
Artikelnummer: BOC30
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI Drive 2-persoons bureau-eiland 

OGI Drive van MDD is een handmatig in hoogte verstelbaar ergonomisch dubbel bureau die het eenvoudig mogelijk maakt om uw bureau op de ideale werkhoogte in te stellen voor een optimale ergonomische houding. De zwengel bevindt zich onder het bureaublad, en verandert eenvoudig de hoogte van het werkblad al naar gelang u wenst. Hierdoor is dit zit-sta bureau met name geschikt als flexplek. Denk bijvoorbeeld aan call centers, of verkoopkantoren waar het verkooppersoneel ambulant is. De werkhoogte is in te stellen van 65 cm tot 100 cm. Ook voor lange mensen dus een uitermate geschikte werkplek. De individuele werkbladen zijn 80 cm diep en 140 tot 200 cm lang.

Nieuw is dat het blad nu ook leverbaar is in het mat zwart fluweelzachte en vlekvrije Fenix. Een lust om aan te werken.

Deze dynamische werkplek voorkomt lichaamsklachten door te lang te zitten in een verkeerde houding en is goed voor uw gezondheid. Door de Drive akoestische panelen er bij te bestellen creëert u een bepaalde mate van privacy. Er zijn twee type akoestische panelen die perfect horizontaal en verticaal passen bij het werkblad. Optioneel zijn deze (akoestische) privacyschermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal.

Optioneel is het bureaueiland te voorzien van 2 mediaboxen. Deze hebben de volgende configuratie: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Drive verstelbare bureaus.

Bel ons voor info of het maken van een vrijblijvende afspraak op 088 - 638 23 57.

Design: Zbigniew Kostrzewa
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm - 200 cm
Diepte: 169 cm
Hoogte: 65 - 100 cm
Gewicht: 95 kg; 102 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen