Narbutas akoestisch hangend scherm

€241,00 Excl. btw
€291,61 Incl. btw
Artikelnummer: AWU081
Levertijd: 4 weken

Narbutas hangend akoestisch scherm

Wilt u een akoestisch vriendelijk kantoor creëren? Dat is precies waarom we de ACOUSTIC ARTWORK-collectie hebben gecreëerd met als hoofddoel het verbeteren van de akoestische eigenschappen van kantoorruimtes. We wilden onze klanten echter niet alleen lichtgewicht en veelzijdige akoestische producten aanbieden, maar hen ook de mogelijkheid bieden om unieke en creatieve oplossingen te implementeren.

U kunt kiezen uit drie soorten akoestische producten voor wand- of plafondmontage: ACOUSTIC ARTWORK Partitions, Clouds en Tiles. Ze helpen u akoestisch comfort te creëren, ruimtes creatief in te delen en een exclusief kantoorinterieur te realiseren.

Naast de functionaliteit en esthetische kwaliteiten, draagt ACOUSTIC ARTWORK ook bij aan de visie van NARBUTAS om een duurzaam bedrijf te zijn. Deze akoestische producten zijn deels gemaakt van gerecyclede materialen en geschikt voor recycling.

Laten we een akoestisch vriendelijke, smaakvolle en duurzame kantooromgeving creëren!

Hier bieden we de akoestische panelen aan die aan het plafond hangen. Neem voor de andere mogelijkheden contact met ons op. De panelen worden geleverd met 2 meter kabel. Kies voor het ophangsysteem uit een plug systeem, of een klem systeem. Kijk hiervoor ook bij de afbeeldingen.

Advies nodig of een afspraak maken? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.

Breedte: 80 cm - 120 cm
Diepte: 0,9 cm
Hoogte: 200 cm - 240 cm
Gewicht:
Materiaal: Felt
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 years, except for adhesive fittings (2 years)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen