Narbutas akoestisch hangend scherm

€241,00 Excl. btw
€291,61 Incl. btw
Artikelnummer: AWU081
Levertijd: 4 weken

Narbutas hangend akoestisch scherm

Wilt u een akoestisch vriendelijk kantoor creëren? Dat is precies waarom we de ACOUSTIC ARTWORK-collectie hebben gecreëerd met als hoofddoel het verbeteren van de akoestische eigenschappen van kantoorruimtes. We wilden onze klanten echter niet alleen lichtgewicht en veelzijdige akoestische producten aanbieden, maar hen ook de mogelijkheid bieden om unieke en creatieve oplossingen te implementeren.

U kunt kiezen uit drie soorten akoestische producten voor wand- of plafondmontage: ACOUSTIC ARTWORK Partitions, Clouds en Tiles. Ze helpen u akoestisch comfort te creëren, ruimtes creatief in te delen en een exclusief kantoorinterieur te realiseren.

Naast de functionaliteit en esthetische kwaliteiten, draagt ACOUSTIC ARTWORK ook bij aan de visie van NARBUTAS om een duurzaam bedrijf te zijn. Deze akoestische producten zijn deels gemaakt van gerecyclede materialen en geschikt voor recycling.

Akoestische producten van PET-vilt zijn een van de voorbeelden van onze inspanningen om een duurzamer bedrijf te worden. Deze producten maken deel uit van de circulaire economie: ze stimuleren een verantwoord gebruik van hulpbronnen en afvalvermindering omdat ze gemaakt zijn van gerecycleerde materialen en ook geschikt zijn voor recycling. Deze producten voelen aan als wol, maar het PET-vilt is gemaakt van plastic en er wordt meer dan 50 procent gerecycled plastic voor gebruikt.

Laten we een akoestisch vriendelijke, smaakvolle en duurzame kantooromgeving creëren!

Hier bieden we de akoestische panelen aan die aan het plafond hangen. Neem voor de andere mogelijkheden contact met ons op. De panelen worden geleverd met 2 meter kabel. Kies voor het ophangsysteem uit een plug systeem, of een klem systeem. Kijk hiervoor ook bij de afbeeldingen.

Advies nodig of een afspraak maken? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 80 cm - 120 cm
Diepte: 0,9 cm
Hoogte: 200 cm - 240 cm
Gewicht:
Materiaal: Felt
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 years, except for adhesive fittings (2 years)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen