MDD Sonic akoestische scheidingswand

€346,00 Excl. btw
€418,66 Incl. btw
Artikelnummer: ZW692
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Sonic akoestische wand

Het MDD Sonic akoestisch kamerscherm is een perfecte oplossing om grotere kantoor ruimtes onder te verdelen in kleinere units. Hierdoor kunnen (tijdelijk) kleinere kantoor units worden gecreëerd. Doordat de schermen op pootjes staan zijn deze eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen naar bijvoorbeeld een andere etage. De schermen zijn er in breedtes van 65 cm en 80 cm. De hoogte variërend van 125 cm tot 185 cm.

De Sonic vrijstaande schermen combineren een minimalistisch design met een uitmuntende kwaliteit. De schermen zijn gecertificeerd met klasse A akoestische absorptie wat de akoestische eigenschappen van het interieur waarin ze worden geplaatst ten goede komt. Het ingetogen design met een karakteristieke rits en de overvloed aan stoffen en kleuren van de beste kwaliteit passen in elk interieur, ongeacht de leidende stijl. Verkrijgbaar in talrijke breedtes en hoogtes om ruimten handig in te delen.

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van MDD verbeteren de werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de MDD Sonic artikelen decoratief hun werk. De decoratieve geluidsvreters van MDD zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de MDD Sonic schermen doet het ook prima op grootse evenementen.

De MDD Sonic schermen zijn leverbaar in veel meer kleuren en stofsoorten dan op de site staan.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 65 cm - 80 cm
Diepte: 4 cm
Hoogte: vanaf 125 cm cm
Gewicht: vanaf 16 kg
Materiaal: Stofkeuze hier Medley. Veel meer stof soorten mogelijk.
Aanvullende informatie: Akoestisch Class A
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen