Narbutas Akoestisch plafond object

€349,00 Excl. btw
€422,29 Incl. btw
Artikelnummer: AWU080
Levertijd: 4 weken

Narbutas Akoestisch plafond object

De akoestische wolken van PET-vilt zijn een plafondoplossing van Narbutas die de akoestiek in kantoren verbetert. Net als een schaduw is deze akoestische wolk er altijd om omgevingsgeluiden efficiënt te absorberen. Met behulp van deze akoestische elementen kunt u een akoestisch comfortabele omgeving creëren voor zowel werk als ontspanning.

Akoestische producten met PET-vilt stimuleren een verantwoord gebruik van hulpbronnen en afvalvermindering, omdat ze gemaakt zijn van gerecycled materiaal en ook recyclebaar zijn. Deze producten voelen aan als wol, maar het PET-vilt is gemaakt van plastic en bestaat voor meer dan 50% uit gerecycled plastic.

Dit duurzame materiaal heeft uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. De poreuze structuur zorgt voor efficiënte absorptie van geluid van gemiddelde tot hoge frequenties ondanks de geringe dikte van het product, wat relevant is bij het werken op kantoor. PET-vilt is een zacht en licht, maar toch sterk en duurzaam materiaal. Dankzij de structuur kan PET-vilt gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Breedte: Ø 82,7 - 120,2 cm
Diepte: Ø 82,7 - 120,2 cm
Hoogte: 30 cm of 42 cm
Gewicht:
Materiaal: PET velt
Aanvullende informatie: Volledig herbruikbaar
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen