BuzziSpace BuzziPlanter akoestische plantenbak

€791,00 Excl. btw
€957,11 Incl. btw
Artikelnummer: BuzziPlanter 45 S
Levertijd: 4 weken

BuzziPlanter akoestische plantenbak

De BuzziPlanter akoestische plantenbak van BuzziSpace bestaat in 6 verschillende maten. Kleine of grote planten, we hebben een pot die past. Dankzij een grote verscheidenheid aan kleuren past de BuzziPlanter gemakkelijk in elk interieur en voegt het een vleugje plezier en veel stilte toe.

De schuimkern met hoge dichtheid en de ademende stoffen bekleding van de BuzziPlanter helpen de geluidsenergie van spraak en hoge tonen zoals beltonen en koffiemachines op te nemen. Onder de plantenmand bevindt zich ook een dikke schuimlaag met hoge dichtheid, die helpt om lage frequenties op te nemen en te absorberen. Bovendien helpt het type bloemen of planten dat in de BuzziPlanter wordt geplaatst, ook om het geluid te verspreiden en de afgebogen geluidsgolven gelijkmatig te verspreiden en de energie van golflengten af te breken.

De BuzziScreen is in vele kleuren en stoffen leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Klik HIER voor de folder.

 

Breedte: Divers
Diepte: divers
Hoogte: divers
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen