Lande Dots Point vierkante pouf

€391,00 Excl. btw
€473,11 Incl. btw
Artikelnummer: Dots Point vierkant

Lande Dots Point pouf

Zin in iets anders? Geen dag is hetzelfde met Dots poefs. Afwisseling, plezier, aanschuiven en combineren. Precies zoals je het nodig hebt. En zoals je het mooi vindt.

Met de vorm van dit zitmeubel zit je altijd goed. Van krukjes tot letters om op te zitten: combineer de verschillende Dots design poufs van Lande. Speel met de zitelementen en geniet van het resultaat. De Dots is er in diverse vormen: rond, vierkant, langwerpig, L-vorm, J-vorm, T-vorm of als kruis. Ideaal voor uw ontvangstruimte, maar ook geschikt voor op school of gewoon lekker thuis.

Werken, scrummen, eten, wachten, brainstormen wordt leuker op dit zitmeubel met strakke stoffering en ronde hoeken. Probeer het uit: zitten, leunen, liggen. Met de Dots zitelementen kan alles.

Het hier getoonde vierkante model heeft zijden van 42 cm en een zithoogte van 42,5 cm met vloerdoppen en 46,5 cm met wieltjes. Het ronde model heeft een doorsnede van 42 cm en een zithoogte van 42,5 cm met vloerdoppen en 46,5 cm met wieltjes. Standaard wordt de poef voorzien van kunststof vloerdoppen. Als optie is de poef te leveren met vilt doppen.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 42 cm
Diepte: 42 cm
Hoogte: 42,5 cm (met wieltjes 46,5 cm)
Zithoogte: 42,5 cm (met wieltjes 46,5 cm)
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Als voor de verhoogde zithoogte wordt gekozen, zijn alle hoogtematen 3 cm hoger
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen