Lande Dots pouf in verschillende vormen

€553,00 Excl. btw
€669,13 Incl. btw
Artikelnummer: Dots I-2

Lande Dots pouf

Werken, scrummen, eten, wachten, brainstormen wordt leuker op dit zitmeubel met strakke stoffering en ronde hoeken. Probeer het uit: zitten, leunen, liggen. Met de Dots zitelementen kan alles.

Met de vorm van dit zitmeubel zit je altijd goed. Van krukjes tot letters om op te zitten: combineer de verschillende Dots design poufs van Lande. Speel met de zitelementen en geniet van het resultaat. De Dots is er in diverse vormen: rond, vierkant, langwerpig, L-vorm, J-vorm, T-vorm of als kruis. Ideaal voor uw ontvangstruimte, maar ook geschikt voor op school of gewoon lekker thuis.

In deze serie zijn ook een ronde en vierkante poef te bestellen. Beide hebben een afmeting van 42 cm (in doorsnede of zijkant). Wat we niet op de site hebben staan, maar wel kunnen leveren zijn wat grotere ronde poefs me een rugleuning in het midden. Ideaal voor een wachtruimte. Bel ons voor alle mogelijkheden die deze uitgebreide collectie biedt.

In de Dots serie zijn ook wanden te bestellen. Deze wanden zij niet vrijstaand ze dienen altijd in combinatie met een Dots zitelement besteld te worden. Deze wanden worden de Dots Up genoemd.

Alle modellen hebben een zithoogte van 42,5 cm en zijn uitgerust met vloerdoppen.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte:
Diepte:
Hoogte: 42,5 cm
Zithoogte: 42,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Als voor de verhoogde zithoogte wordt gekozen, zijn alle hoogtematen 3 cm hoger
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen