Lande Toro stoel

€1.289,00 Excl. btw
€1.559,69 Incl. btw
Artikelnummer: Toro

Lande Toro stier stoel

De Toro is een alternatieve design bureaustoel of zitmeubel van Lande. Een zitoplossing om ergonomisch op te zitten. Dit alternatief voor een stoel komt het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld een bibliotheek, wachtruimte of brainstormruimte. Of als alternatieve werkplek met handige schrijftafel en een kapstok. Een sympathiek beest van gelakt houtwerk met strakke stoffering. Zo uitnodigend, je gaat er vanzelf op zitten. De poten zijn standaard voorzien van vilten doppen om eventueel krassen te voorkomen.

Als schoolmeubilair of met een paar bij elkaar in een creatieve ruimte om creativiteit te stimuleren. Of als creatieve vergaderstoel voor een vergadering waar out of de box gedacht moet worden. Waar hij ook staat, het design van de Toro roept spontaan creatieve gedachten op.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. De stoel is 93 cm hoog en heeft een zithoogte van 60 cm. Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Wout Speyers

Breedte: 106 cm
Diepte: 46 cm
Hoogte: 93 cm
Zithoogte: 60 cm
Gewicht:
Materiaal: Multiplex romp voorzien van laminaat B. Topplaat van staal
Aanvullende informatie: Als voor de verhoogde zithoogte wordt gekozen, zijn alle hoogtematen 3 cm hoger
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen