Lande Toro stoel

€1.289,00 Excl. btw
€1.559,69 Incl. btw
Artikelnummer: Toro

Lande Toro stier stoel

De Toro is een alternatieve design bureaustoel of zitmeubel van Lande. Een zitoplossing om ergonomisch op te kunnen zitten. Dit alternatief voor een stoel komt het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld een bibliotheek, wachtruimte of brainstormruimte. Of als alternatieve werkplek met handige schrijftafel en een kapstok. Een sympathiek beest van gelakt houtwerk met strakke stoffering. Zo uitnodigend, je gaat er vanzelf op zitten. De poten zijn standaard voorzien van vilten doppen om eventueel krassen te voorkomen.

Als schoolmeubilair of met een paar bij elkaar in een creatieve ruimte om creativiteit te stimuleren. Of als creatieve vergaderstoel voor een vergadering waar out of de box gedacht moet worden. Waar hij ook staat, het design van de Toro roept spontaan creatieve gedachten op.

De Multiplex romp is voorzien van standaard laminaat of met een fineer toplaag. De topplaat is gemaakt van staal en in een standaard poedercoatkleur gespoten. De poten zijn voorzien van vilt om krassen op de vloer te voorkomen. Het zadel is gestoffeerd in stof of leer.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. De stoel is 93 cm hoog en heeft een zithoogte van 60 cm. Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Wout Speyers | 2015

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 106 cm
Diepte: 46 cm
Hoogte: 93 cm
Zithoogte: 60 cm
Gewicht:
Materiaal: Multiplex romp voorzien van laminaat B. Topplaat van staal
Aanvullende informatie: Als voor de verhoogde zithoogte wordt gekozen, zijn alle hoogtematen 3 cm hoger
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen