Lande Cheek tafel

€1.495,00 Excl. btw
€1.808,95 Incl. btw
Artikelnummer: Cheek 180 x 80

Lande Cheek tafel met wangen

In kantoor, kantine, serre of wachtruimte, de Cheek design tafel van Lande voelt zich overal thuis. Een duidelijke tafel waaraan iedereen tot z’n recht komt. Of je nu wacht, eet, leest of werkt. Alles staat precies in de juiste verhouding: van materiaal tot afwerking en van design tot gebruik. Mooi in eenvoud. Strak en robuust in laminaat of fineer. Met rechte lijnen, hoeken in verstek en dichte wangen voor volume. Cheek is er in verschillende kleuren. Vrolijk en uitbundig, ingetogen en zakelijk, warm en toegankelijk. Door verschillende kleuren te combineren krijgt de Cheek een unieke eigen stijl.

De tafel is 75 cm hoog in veel lengtematen en 80 cm of 100 cm breed. Vanwege de vele modellen hebben wij maar een beperkte keuze op de site gezet. Uiteraard leveren we alle modellen in alle uitvoeringen. Hier bieden we alleen de laminaat uitvoering. De toplaag is ook leverbaar in een echte hout fineer afwerking. Bel ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Optioneel zijn kabeldoorvoer of stroomaansluitingen bij te bestellen om makkelijk uw laptop of telefoon aan te sluiten.

Klik HIER voor de brochure.

Alle modellen worden zorgvuldig verpakt. Cheek statafels worden standaard gemonteerd geleverd. Omdat deze producten geheel verlijmd worden, zijn ze niet demontabel. U dient hier bij inhuizen rekening mee te houden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Lande Design Team | 2005

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

 

Breedte: van 180 cm tot 420 cm
Diepte: 80 cm - 100 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen