Lande Cheek hoge vergadertafel

€1.599,00 Excl. btw
€1.934,79 Incl. btw
Artikelnummer: Cheek 180 x 70

Lande Cheek hoge tafel met wangen

De Cheek design statafel van Lande is een rechthoekige, houten statafel met wangen. Op kantoor, in de kantine, serre of wachtruimte, deze Cheek voelt zich overal thuis. Of je nu wacht, eet, overlegt of werkt. Als vergadertafel voor een staand overleg aan een hoge tafel. De Cheek is ontworpen vanuit een toegankelijk oogpunt, voor iedere gelegenheid. Voor op kantoor, in de kantine of in de wachtruimte. Bepaal gemakkelijk de lengte door de wangen aan elkaar te koppelen.

Strak en robuust in laminaat of fineer. Met rechte lijnen, hoeken in verstek en dichte wangen voor volume. De Cheek statafel is er in verschillende kleuren. Vrolijk en uitbundig, ingetogen en zakelijk, warm en toegankelijk. Door verschillende kleuren te combineren krijgt de Cheek statafel een unieke eigen stijl. Hier bieden we alleen de laminaat uitvoering. De toplaag is ook leverbaar in een echte hout fineer afwerking. Bel ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Optioneel zijn kabeldoorvoer of stroomaansluitingen bij te bestellen om makkelijk uw laptop of telefoon aan te sluiten.

De tafel is 110 cm hoog in 4 lengtematen en 70 cm breed. Klik HIER voor de brochure.

Alle modellen worden zorgvuldig verpakt. Cheek statafels worden standaard gemonteerd geleverd. Omdat deze producten geheel verlijmd worden, zijn ze niet demontabel. U dient hier bij inhuizen rekening mee te houden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Lande Design Team | 2005

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 180 cm - 200 cm - 220 cm - 240 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen