Lande Rondo Suono akoestische telefooncel

€4.731,00 Excl. btw
€5.724,51 Incl. btw
Artikelnummer: Rondo Suono 1

Lande Rondo telefooncel

Met de Lande Rondo Suono akoestische telefooncel, belcel voor kantoor kun je in alle rust bellen of telefonisch overleggen. In een open kantoor kun je met de Rondo Longo belcel zonder rumoer bellen zoals in een telefooncel, maar sta je in een akoestische werkruimte. Met één stap de dynamiek van de omgeving veranderen. Van drukte naar rust in deze akoestische telefooncel. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord telefonisch overleggen of rustig bellen mogelijk is. De Rondo Longo biedt zo’n plek. Op het handige tafeltje is voldoende plek om je (digitale)agenda te raadplegen of voor een snelle notitie.

Met de Rondo Longo kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Zonder afbreuk te doen aan de openheid. Deze belcel kan in principe in elke stof gestoffeerd worden.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. De ruimte is 220 cm hoog, de lengte is 102 cm en de breedte is 102 cm.

Alle Rondo modellen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en verplaatsen. Wanden zijn lichtgewicht. Bestaande elementen kunt u op een later moment hergebruiken om weer andere opstellingen te bouwen, maximale flexibiliteit.

Als optie kan er een elektrificatiebalk in massief eiken worden geleverd metéén aansluiting. U kunt hier kiezen voor een 230V stopcontact of een USN oplader.

Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley | 2013

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 108 cm
Diepte: 93 cm
Hoogte: 186 cm
Gewicht: 48,5 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen