MDD Coda akoestisch cabine

€7.000,00 Excl. btw
€8.470,00 Incl. btw
Artikelnummer: CD01
Levertijd: 5 weken

MDD Coda akoestische telefooncel

De akoestische cabine Coda van MDD, ontworpen door Christopher Nobles, ondersteunt de geluidskwaliteit van open kantoren en openbare ruimten. De moderne cabine is een combinatie van functionaliteit, esthetiek en technologie en biedt stilte en privacy voor telefoongesprekken, videoconferenties en individueel rustig werk. Externe lichten geven aan dat de cabine beschikbaar is; ze zijn rood als er iemand binnen is. Ze kunnen aan- en uitgezet worden via een bedieningspaneel dat ook verbonden is met de systemen voor binnen-ventilatie en -verlichting. De gebruiker kan de sterkte van de ventilator en de helderheid van het licht naar eigen wens aanpassen. De stille ventilatoren verstoren het gesprek of de concentratie niet en de stalen constructie past harmonieus bij het geluidsabsorberende glas en de gestoffeerde elementen. Hierdoor werkt de Coda perfect, zelfs in dynamische, lawaaierige en levendige interieurs.

Eigenschappen:

 • Dankzij de hoge akoestische eigenschappen is deze cabine ideaal voor telefoongesprekken,     videoconferenties en rustig werken
 • Het interieur is afgewerkt met geluidsabsorberende bekledingsmaterialen
 • Elementen van akoestisch glas verbeteren de geluiddempende faciliteiten
 • Stille ventilatoren en aanpassing van de ventilatiesterkte
 • Mogelijkheid om de cabine te reserveren
 • Externe verlichting geeft de beschikbaarheid van de cabine aan
 • Bedieningspaneel dat de verlichting, ventilatie en reservering regelt
 • Wieltjes maken het verplaatsen van de cabine erg makkelijk
 • Duurzame en stabiele stalen constructie
 • Dankzij de compacte afmetingen kan de cabine zelfs in kleinere ruimtes worden geplaatst
 • Ontworpen voor open ruimtes in kantoren en openbare interieurs

De Coda akoestische telefooncel is leverbaar in 5 kleuren buitenkant. De binnenkant is leverbaar in een keur aan stoffering. Klik HIER voor alle kleuren. Hiervan staat maar een beperkte keuze op onze site.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Christopher Nobles | 2023

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 111,2 cm
Diepte: 105,1 cm
Hoogte: 219,6 cm
Gewicht: 335 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen