MDD Hako akoestisch ruimte

€9.320,00 Excl. btw
€11.277,20 Incl. btw
Artikelnummer: HK01
Levertijd: 5 weken

MDD Hako akoestische telefooncel

Geïnspireerd door industriële architectuur en industriële stijl ondersteunen de Hako akoestische werkruimtes de akoestiek van moderne kantoorruimtes. In het Japans betekent het "een doos" en verwijst het naar een traditionele Japanse cheque die de modulaire opbouw onderstreept. Dankzij het succesvolle ontwerp kon MDD de vloer verwijderen zonder de stabiliteit van de cabine te verliezen. Het verbetert de mobiliteit, is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kabelmanagement voor faciliteiten. Hako wordt gekenmerkt door een breed scala aan mogelijkheden: een kantoor telefooncel of een modulaire constructie die ook een architecturale structuur wordt. Automatische verlichting en stille ventilator verhogen het werkcomfort. De akoestische pods zorgen voor privacy van gesprekken en vergaderingen; maak effectief werkzones zonder de noodzaak om permanente wanden op te hangen.

De Hako akoestische telefooncel is leverbaar in 3 kleuren buitenkant. De binnenkant is leverbaar in een keur aan stoffering. Klik HIER voor alle kleuren. Hiervan staat maar een beperkte keuze op onze site. In deze serie zijn meer modellen leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. 

 • geluidsabsorptieniveau: 25,7 dB
 • akoestische parameters bewezen door een ISO 23351-1:2020-onderzoek
 • automatisch verlichtingssysteem met een draadloze schakelaar
 • stil ventilatiesysteem met snelheidsregeling
 • luchtfunctie: ventilatoren werken tot 5 minuten na het verlaten van de cabine
 • verkrijgbaar met een geïntegreerde vloer of zonder
 • gelaagde opbouw van de wanden, geluidsabsorberende bekleding
 • mediabox: 2x230V + 1xUSB + 1xUSB C, LED SLIM paneel
 • rolstoel toegankelijk
 • ontworpen voor telefoongesprekken en stil werk
 • ontworpen voor open ruimtes in kantoren en openbare plaatsen

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Dymitr Malcew | 2018

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 115 cm
Diepte: 140 cm
Hoogte: 210 cm
Gewicht: 359 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen