MDD Hana akoestisch telefooncel

€7.820,00 Excl. btw
€9.462,20 Incl. btw
Artikelnummer: HN01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Hana akoestische telefooncel

Stille zones in veeleisende, bruisende kantoorruimtes - de Hana-akoestische cabines van MDD presteren goed, zelfs in de meest dynamische ruimtes. Dankzij de compacte constructie en ergonomische vorm van een telefooncel, werkt Hana in een kleine ruimte. De Hana-stand biedt ruimte voor telefoongesprekken en creëert een ideale omgeving die de concentratie verbetert en privacy garandeert in lawaaierige open ruimtes. Deze akoestische telefooncel is standaard uitgerust met automatische verlichting en een solide ventilatie systeem.

In de Hana-telefooncel is er standaard een plank, ideaal om je telefoon, laptop of koffie mok neer te leggen. Ook handig natuurlijk om snelle notities op te kunnen maken.

De Hana akoestische werkruimte is leverbaar in veel kleuren combinaties aan de buitenkant en binnenkant. Klik HIER voor alle kleuren. Hiervan staat maar een beperkte keuze op onze site. In deze serie zijn meer modellen leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. 

De features in het kort:

  • automatisch tweepunts verlichting
  • automatische ventilatie met instelbare snelheid
  • geluidsabsorberende bekledingsmaterialen binnen en buiten
  • compacte maat
  • wanden gemaakt met dezelfde technologie als de A-klasse Sonic akoestische schermen
  • mediabox: 2x230V + 1xUSB + 1xUSB C
  • ontworpen voor telefoongesprekken
  • ontworpen voor open ruimtes in kantoren en openbare plaatsen

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Dymitr Malcew | 2018

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 118 cm
Diepte: 113 cm
Hoogte: 220 cm
Gewicht: 200 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen