Lande 1st Class akoestische sofa

€3.508,00 Excl. btw
€4.244,68 Incl. btw
Artikelnummer: 1st class armlegger inzittend links
Levertijd: binnen 8 weken

Lande 1st Class akoestische 3-zits bank

De 1st Class akoestische bank van Lande in 3-zits uitvoering kan ingezet worden als akoestische overlegplek, wachtbank, divider, loungebank, of met twee tegenover elkaar als akoestische overlegplek. Deze luxe divider-loungebank zit uitstekend, heeft gecapitonneerde wanden en is in verschillende kleuren en combinaties te krijgen. Door het ranke onderstel en de strakke stoffering blijft de 1st Class elegant en luchtig. De 1st Class akoestische bank van Lande heeft een rank, metalen onderstel van vierkante koker. Deze kan uitgevoerd worden in een standaard poedercoat-kleur. Of tegen meerprijs in chroom. Een gestoffeerde ombouw en een gestoffeerd interieur met een duurzame en comfortabele zit van snijschuim en dacron. 1st Class kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Stoffering in leer is mogelijk al zullen er dan extra stiknaden noodzakelijk zijn. Door de vier stelvoetjes staat 1st Class altijd stabiel en recht.

Uiteraard wordt deze bank gemonteerd bij u geleverd. Ook het verpakkingsmateriaal wordt weer netjes mee genomen als de bank staat. Zo kunt u meteen genieten van de stoel en kan hij meteen in gebruik worden genomen.

Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. De bank is 136 cm hoog en 230 cm breed. Klik HIER voor de brochure. Klik HIER voor alle stoffen.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley | 2012

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 230 cm
Diepte: 75,3 cm
Hoogte: 136,8 cm
Zithoogte: 43.4 cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen