Softline Moai akoestische lounge sofa

€2.759,00 Excl. btw
€3.338,39 Incl. btw
Artikelnummer: 2-459
Levertijd: 5 weken

Softline Moai lounge tweezits bank

De Moai akoestische designbank van Softline is geïnspireerd op de zachte vormen van vierkante stenen, na jaren van heen en weer walsen op het strand. Dit benadrukt de functie van deze design sofa als een 'unplugged' plekje om je met z'n tweeën in terug in te trekken uit de drukte van het dagelijks leven. De Moai bank is ontworpen om comfortabel om je heen te sluiten als je erin gaat zitten. Hij fungeert als een rustige kleine kamer op vier poten waarin je een aantal rustige momenten voor jezelf, of met twee personen hebt. De kenmerkende inkepingen rond de armleuning geef de Moai persoonlijkheid en een comfortabele steun wanneer u opstaat. Van de zijkant geven ze de Moai een unieke, enigszins naïeve uitdrukking die doet denken aan de enorme sculpturen van gezichten op Paaseiland.

De gestoffeerde schaal van de bank rust op een eenvoudige metalen kruis dat de zachte vorm van de bank volgt en eindigt in vier gedraaide houten poten. De Moai bank is een oase van rust in een drukke en chaotische tijd - zoals een grot om in weg te kruipen en je voor een tijdje in te verbergen.

Deze prachtige nieuwe akoestische bank van Softline staat fantastisch in uw lobby, of in een wachtruimte bij in het het bedrijf. Maar ook thuis misstaat deze prachtige relax bank niet in uw huiskamer. De Moai bank is er in zeer veel stoffen en kleuren. Op de site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden kunt u hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Philip Bro | 2016

Breedte: 149 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 126 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen