Lande Buggy Snake modulaire statafel

€2.884,00 Excl. btw
€3.489,64 Incl. btw
Artikelnummer: Buggy Snake 110 cm

Lande Buggy Snake statafel

Een statafel met een ronding/bocht voor op kantoor of in de kantine, dat is de Buggy Snake van het Nederlandse designmerk Lande. Een lange statafel om staand te vergaderen, overleggen, lunchen of werken. Een sta- vergadertafel voor bijvoorbeeld een stand-up meeting of scrum overleg. Passend in elk interieur door de vele mogelijkheden qua kleur en afmetingen. Wel met 4 verschillende rondingen en bol uiteinde. Staande besprekingen zijn korter en constructiever dan zittende varianten. Buggy voorziet in deze tak van sport met Buggy Snake. Of voor een gezellige en vooral gezonde staande lunch.

De tafel is 110 cm hoog en 70 cm breed. De buggy Snake is een modulaire tafel, dus eindeloos uitbreid baar. Naast de 2 delen die u hier ziet is er ook een tussenstuk leverbaar om de tafel langer te maken, of om bijvoorbeeld een halve ronding te creëren. Het tafelblad is gemaakt van 18 MM multiplex, afgewerkt met verschillende toplagen. Hier bieden we alleen de laminaat uitvoering. De toplaag is ook leverbaar in een echte hout fineer afwerking. Bel ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Zowel het tafelblad als het frame zijn leverbaar in veel meer kleuren dan we hier aanbieden. Deze leveren we uiteraard ook zonder meerprijs. Klik HIER voor alle kleuren die mogelijk zijn op deze tafel. Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Lande Design Group

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 377 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen