Lande Buggy Snake modulaire statafel

€2.622,00 Excl. btw
€3.172,62 Incl. btw
Artikelnummer: Buggy Snake 110 cm

Lande Buggy Snake modulaire statafel

Een statafel met een ronding/bocht voor op kantoor of in de kantine, dat is de Buggy Snake van het Nederlandse designmerk Lande. Een lange statafel om staand te vergaderen, overleggen, lunchen of werken. Een sta- vergadertafel voor bijvoorbeeld een stand-up meeting of scrum overleg. Passend in elk interieur door de vele mogelijkheden qua kleur en afmetingen. Wel met 4 verschillende rondingen en bol uiteinde. Staande besprekingen zijn korter en constructiever dan zittende varianten. Buggy voorziet in deze tak van sport met Buggy Snake. Of voor een gezellige en vooral gezonde staande lunch.

De tafel is 110 cm hoog en 70 cm breed. De buggy Snake is een modulaire tafel, dus eindeloos uitbreid baar. Naast de 2 delen die u hier ziet is er ook een tussenstuk leverbaar om de tafel langer te maken, of om bijvoorbeeld een halve ronding te creëren.

Zowel het tafelblad als het frame zijn leverbaar in veel meer kleuren dan we hier aanbieden. Deze leveren we uiteraard ook zonder meerprijs. Klik HIER voor alle kleuren die mogelijk zijn op deze tafel. Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Lande Design Group

Breedte: 377 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen