Lande Rondo Quatro stilte ruimte met tafel

€8.547,00 Excl. btw
€10.341,87 Incl. btw

Lande Rondo akoestische overlegruimte

Even privé bellen of een rustig gesprek voeren? De Rondo Quatro van Lande is dan de perfecte stilte ruimte. Door de akoestische werking heeft u het idee volledig afgesloten te zitten. Heerlijk rustig zo'n akoestische werkruimte.

Rondo is een workspace zoneringsysteem. Concentreren, samenwerken, overleggen, wachten,  telefoneren zowel zittend als staand. Bijzonder goede akoestische eigenschappen, comfortabel, flexibel, lichtgewicht en later eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Keuze uit een eindeloze reeks stoffen en hoogwaardige 25mm MDF met laminaat B werkbladen en ABS randafwerking of 25mm massief eiken met olieafwerking. Elektrificatie met GST18 maakt het geheel plug and play.

Voor een optimaal akoestisch effect adviseren we een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Voor de tafel zijn er 2 maten leverbaar: 34 cm en 134 cm. De bladen zijn wit gelakt. Overige RAL-kleuren of afwerkingen op aanvraag. Ook fineer afwerking op de bladen is mogelijk. Qua bekleding is er zeer veel mogelijk. Verschillende stoffen voor rug/zit ten opzichte van de wand op aanvraag. Bijna alle stofsoorten en kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om de stof Urban van Camira aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. De ruimte is 144 cm of 165 hoog, de breedte is 226 cm en de diepte is 123 cm of 178 cm. 

Alle Rondo modellen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en verplaatsen. Wanden zijn lichtgewicht. Bestaande elementen kunt u op een later moment hergebruiken om weer andere opstellingen te bouwen, maximale flexibiliteit.

Optioneel is elektrificatie te bestellen. Deze bestaat uit één 230V stopcontact, één HDMI aansluiting en één USB lader.

Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Michiel van der Kley | 2013

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 248 cm
Diepte: 195 cm
Hoogte: 162,7 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 241 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen