MDD OGI-T bureau's en werkplekken, 80 cm breed

€310,00 Excl. btw
€375,10 Incl. btw
Artikelnummer: BOT54
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-T bureaus

Het OGI T bureau van MDD biedt alle voordelen van het Ogi Drive bureau voor gebruikers die willen afzien van hoogteverstelling en de zit/sta functie. Het is een meer budget optie en - dankzij het nulenergiegebruik - ook milieuvriendelijker. De Ogi T bureaus zullen ideaal zijn overal waar eenvoud de prioriteit is - zowel van de vorm als van het gebruik - bijvoorbeeld waar één werkplek door een paar gebruikers zal worden gebruikt. Het metalen frame met een horizontaal element en het MFC-werkblad zijn stabiel en duurzaam, zodat het bureau lange tijd dienst zal doen. Het minimalistische ontwerp en de veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken het tot een perfecte oplossing voor diverse kantoren, onderwijsinstellingen en andere werk- en studieplekken - ook thuis.

In een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek van cruciaal belang. De Ogi-T design bureaus van MDD voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Het Ogi-Q bureau kan in verschillende breedte maten gekozen worden: 120 cm, 140 cm, 160 cm 180 cm, of 200 cm. Het blad is 70 cm of 80 cm diep en de werkhoogte is 74 cm.

Het blad van de Ogi-T bureaus van MDD is beschikbaar in 13 verschillende kleuruitvoeringen zoals eik, antraciet, berk, aluminium, walnoot, cacao, beuken en wit. Het bureau frame bestaat uit wit metaal of in aluminium kleur. Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met 2-4 persoons bureau-eilanden. De Ogi-T bureaus bieden een oplossing voor elke opstelling.

Optioneel is een mediabox bij te bestellen. Deze bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C

Kijk voor de complete MDD OGI bureau collectie in de folder hieronder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design:  Zbigniew Kostrzewa
Folder:

 

 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

 

Breedte: 120 cm - 140 cm - 160 cm -180 cm - 200 cm
Diepte: 70 cm - 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 41 kg - 42 kg - 45 kg - 52 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen