MDD Compact Drive elektrisch verstelbaar bureau

€860,00 Excl. btw
€1.040,60 Incl. btw
Artikelnummer: CDR60
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Compact Drive elektrisch hoogte verstelbare bureaus

Creëer een ergonomische werkplek met een hoogwaardig bureau voorzien van elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel helpt om de hoogte snel te veranderen, waardoor een soepele overgang van zittende naar staande positie mogelijk is. De opvouwbare poten zijn een extra voordeel dat het ideaal maakt voor "thuiskantoor" -ruimtes. Zodra de poten zijn opgevouwen, kunnen ze zelfs in kleine kamers worden opgeborgen, terwijl de meegeleverde wielen voor mobiliteit zorgen. Compacte afmetingen van het werkblad is een ander gemak. Het duurzame stalen frame is verkrijgbaar in vier kleuren.

Compact Drive is een perfecte oplossing als thuiswerk oplossing of tijdelijke omstandigheden en garandeert het gebruikscomfort dankzij de zit-sta-functie.

Optioneel is een bluetooth module leverbaar. De app die met deze module samenwerkt heeft een tijdsinterval functie die de gebruiker informeert over de noodzaak van verandering lichaamshouding (van zitten tot staan of staan tot zitten).

Een ander groot voordeel van deze oplossing dat het bureau volledig gemonteerd wordt geleverd. U hooft alleen de poten onder het bureau de klappen en u kunt aan de slag. Geen gereedschap nodig!

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Drive bureau's.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Folder:

Breedte: 100 cm - 120 cm - 140 cm
Diepte: 60 cm - 70 cm
Hoogte: 54 - 119 cm
Gewicht: Vanaf 40 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar op bureau, 2 jaar op elektrische gedeelte
0 sterren op basis van 0 beoordelingen