MDD Compact Drive elektrisch verstelbaar bureau

€955,00 Excl. btw
€1.155,55 Incl. btw
Artikelnummer: CDR60
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Compact Drive elektrisch hoogte verstelbare bureaus

Creëer een ergonomische werkplek met een hoogwaardig bureau voorzien van elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel helpt om de hoogte snel te veranderen, waardoor een soepele overgang van zittende naar staande positie mogelijk is. De opvouwbare poten zijn een extra voordeel dat het ideaal maakt voor "thuiskantoor" -ruimtes. Zodra de poten zijn opgevouwen, kunnen ze zelfs in kleine kamers worden opgeborgen, terwijl de meegeleverde wielen voor mobiliteit zorgen. Compacte afmetingen van het werkblad is een ander gemak. Het duurzame stalen frame is verkrijgbaar in vier kleuren.

Compact Drive is een perfecte oplossing als thuiswerk oplossing of tijdelijke omstandigheden en garandeert het gebruikscomfort dankzij de zit-sta-functie.

Optioneel is een bluetooth module leverbaar. De app die met deze module samenwerkt heeft een tijdsinterval functie die de gebruiker informeert over de noodzaak van verandering lichaamshouding (van zitten tot staan of staan tot zitten). Optioneel is een mediabox te bestellen. Deze bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Een ander groot voordeel van deze oplossing dat het zit-sta bureau volledig gemonteerd wordt geleverd. U hooft alleen de poten onder het bureau de klappen en u kunt aan de slag. Geen gereedschap nodig!

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Drive bureaus.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 100 cm - 120 cm - 140 cm
Diepte: 60 cm - 70 cm
Hoogte: 54 - 119 cm
Gewicht: Vanaf 40 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar op bureau, 2 jaar op elektrische gedeelte
0 sterren op basis van 0 beoordelingen