Thuiskantoor inrichten

Thuiskantoor inrichten

Thuiskantoor inspiratie vindt u hier. U wilt uw thuiskantoor inrichten: tref hier alle suggesties. Van elektrisch in hoogte verstelbare bureaus tot ergonomische bureaustoelen. Van design directie meubilair, tot scherp geprijsde design meubels voor thuis. 

Om goed te kunnen werken in je thuiskantoor is het van belang dat je een goede stoel hebt waar je op kunt zitten. Die is voor iedereen anders en ook voor elk beroep anders. Wil je een actieve stoel of juist een mooie stoel? Bezuinig niet op de bureaustoel want je zult er veel plezier van hebben als je de juiste koopt. Je zult merken dat je bij een goede stoel je minder vermoeid bent aan het einde van de werkdag. Wij hebben voor iedere portemonnee een oplossing. Heerlijke leren bureaustoelen met een lekker dik kussen, of een design klassieker met een netbespanning die lekker luchtig is in de warme zomers van tegenwoordig.

Na de bureaustoel is het bureau het belangrijkste onderdeel van je thuiswerkplek. Werk je graag aan een bureau met veel opbergmogelijkheden? Een bureau dat tegen een muur geplaatst is? Een bureau dat uitzicht biedt over de tuin? Of juist een simpele maar vooral grote tafel? Er zijn talloze opties wat betreft werktafels zo lang je er maar goed aan kunt zitten en de tafel geschikt is voor het werk wat jij doet. Wat in ieder geval goed is om te weten is dat af en toe staan erg goed voor het lijf is. Het houdt de bloedstroom lekker op gang. Als het dus even kan, kies je voor een in hoogte verstelbaar bureau. Dit kan met de hand of elektrisch.

Denk bij je werkplek ook aan een goede prullenbak en een kast met deuren waar je het werk veilig in op kan bergen. Staat wel zo netjes voor je huisgenoten.

Bij bestelling boven de € 1.000,00 ex BTW komen wij de meubels gratis bij u installeren. Wij nemen alle verpakking mee en u kunt bij wijze van spreken meteen weer de slag als wij klaar zijn. Turn-key opgeleverd dus. Is uw bestelling lager dan € 1.000,00 ex BTW en wilt u toch dat wij komen installeren kan dat natuurlijk ook. Bel ons voor een vrijblijvende offerte.