MDD OGI-U modulair bureau-eiland

€515,00 Excl. btw
€623,15 Incl. btw
Artikelnummer: BOU34
Levertijd: 15 werkdagen

MMD OGI-U bureau-eiland

Met de OGI-U bureau-eilanden schaft u een professioneel bureaueiland aan. Dit MDD bureaueiland is leverbaar in 12 verschillende kleuren blad en in 3 kleuren onderstel. Het bureau 2 personen kan eenvoudig worden uitgebreid naar een 4 persoonsbureau, of 6 persoonsbureau. Door het 2-persoons aanbouwbureau kan dit dubbele bureau worden verlengd met telkens 2 werkplekken. Verder kan dit bureau worden voorzien van handige scheidingspanelen voor extra privacy en voor een verbetering van de akoestiek. Optioneel zijn ook een kabeldoorvoer en een kabelgoot te bestellen. De optioneel te bestellen mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

De werkbladen hebben een individuele maat van 160 of 180 cm breed en zijn altijd 80 cm diep. De werkhoogte is altijd 74 cm.

De eenvoudige en geometrische vorm van het Ogi U bureau, verkrijgbaar in eenvoudige of gevormde versies, geeft bijna onbeperkte mogelijkheden voor het inrichten van de werkplek. Klassiek design, ergonomie en functionaliteit maken het mogelijk om puur plezier aan het werk te ontlenen.

Een modieus en functioneel accessoire in de vorm van een akoestisch scherm in verschillende kleuren en stoffen zorgt voor meer privacy in uw thuiskantoor. Het minimalistische ontwerp is ook ideaal voor gedeelde en open kantoren en creëert comfortabele werkomstandigheden voor de meest veeleisende gebruikers.

Bekijk hieronder de folder voor alle mogelijkheden van de Ogi bureauserie.

Of bel voor informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Folder:
 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 162 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 76 kg - 85 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen