MDD OGI-A modulaire rechte vergadertafel

€545,00 Excl. btw
€659,45 Incl. btw
Artikelnummer: PLF12PK
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-A modulaire meetingtafel recht model

Een mooie en praktische vergadertafel doet veel met uw vergaderruimte, het creëert een luxe uitstraling, zorgt voor een zakelijke en productieve werkomgeving en vormt u een ideale onderhandelbasis van uw vergaderruimte. Daarom is het belangrijk de juiste vergadertafel te selecteren die het beste past bij de sfeer die u wilt uitstralen.

Deze OGI-A rechte modulaire design vergadertafel van MDD bestaat uit één of meerdere delen. de meetingtafel heeft een breedte van100 cm of 110 cm. Om de tafel langer te maken kunnen meerdere losse delen tussen het begin en eind deel worden geplaatst. Op die manier kan een zeer lange vergadertafel worden gecreëerd. Het duurzaam gemaakte blad van krasvast melamine heeft een dikte van 28 mm en is anti-spiegelend. Optioneel zijn kabel voorzieningen toe te voegen, zoals een kabeldoorvoer of mediabox met 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C aansluiting. En zeker de kabelgoot voor het netjes wegwerken van alle losse kabels onder het blad.

De MDD vergadertafels zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 4 kleuren poot. In de MDD OGI lijn zijn ook bijpassende kasten en bureaus beschikbaar. Mooi in exact de zelfde, of juist in een contrasterende kleuren combinatie. Ook is deze tafel in bootmodel te bestellen. Klik HIER voor het bootvormige model.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 420 cm - 560 cm
Diepte: 110 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 111 kg - 150 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal, RVS disck
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen