MDD Mito design bureau

€1.050,00 Excl. btw
€1.270,50 Incl. btw
Artikelnummer: MIT4
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mito bureau

De MDD Mito management bureaus zijn ontworpen door de Italiaanse architect Simone Bernocchi. Hij combineert in de gloednieuwe executive-meubelserie Mito gelakte elementen met de synchrone 3D-structuurplaat van licht of donker Esdoorn. Gemaakt met grote nauwkeurigheid en precisie zijn de glanzende poriën van de oppervlak-textuur bijzonder aangenaam om aan te raken en te voelen. Mito voegt strakke elegantie en benijdenswaardige individualisme toe aan de werkplaats van de manager. Modern interieurs creëren een perfecte achtergrond voor de minimalistische vorm van Mito.

In de Mito serie zijn meerdere modellen leverbaar. Zo zijn er ook bureaus beschikbaar die elektrisch in hoogte zijn in te stellen en zijn er bureaus vervaardigd met het fluweelzachte Fenix materiaal, wat bovendien geen vlekken of vingerafdrukken achterlaat. Kijk voor alle andere modellen in de gerelateerde modellen hieronder, of in de folder. Je kan tuurlijk ook even bellen.

Het blad van het bureau is 180 x 100 cm of 200 x 100 cm. Het bureau heeft een werkhoogte van 74 cm. Het bureau is leverbaar in twee mooie houtkleuren: Amber Oak en het donkerdere Robinia. Voor de gekleurde poot aan de zijkant zijn keuzes uit mat en glanzend.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 196 kg - 201 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen